Повратак на врх странице

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Време је за школу Време је за школу Време је за школу Време је за школу

ОШ " Живко Томић"

Пријава

Донација Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и Хуманитарне Организације Lifeline Chicago

 

    Захваљујући дивним донаторима и Хуманитарној Организацији Лајфлајн Чикаго, деца наше школе ће уживати у школској лектири, која ће им помоћи да прошире своје знање, развију нова интересовања, а уједно се и забаве, развију своју машту упознајући нове ликове и путујући у измишљене светове.

Организација Лајфлајн Чикаго, поред комплета школске лектире, донирала је школи и нове полице за књиге, библиотечке књиге, школске уџбенике уз едукативне програме и игре, а све у циљу давања могућности ученицима да развијају позитивне читалачке навике.

Образовање је важно за успех у животу - омогућава економску слободу, а ова веома важна донација је од великог значаја за развијање читалачких навика од најранијег доба.

Током једнодневне посете школи, у уторак 09. марта 2021. год., г-дин Џон Капело је имао прилику да обиђе нову салу школе, разговара са ученицима и информише се о иновативним методама које се спроводе у образовању, али и са потешкоћама на које ученици наилазе током одвијања наставе у отежаним условима изазваним неповољном епидемиолошком ситуацијом.

Директор школе, госпођа Марија Обрадовић, изразила је захвалност у своје име, као и у име ученика, њихових родитеља и наставника Престолонаследници Катарини и Лајфлајн Хуманитарној организацији Чикага и њеним донаторима.

Слике можете видети испод

a1a2

a3 a4

a5 a6

a7 a8a9

Copyright © 2021 ОШ "Живко Томић" Rights Reserved.